Vier de liefde in Nijmegen!

De eerste dag van de rest van jullie leven samen begint in Nijmegen. Op welke voorwaarden baseren jullie de keuze voor jullie ideale trouwlocatie precies?

 

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande trouwen! Hiermee bezegelen jullie de onvoorwaardelijke liefde die jullie nu al verbindt. Daarom is dit hét moment om dit officieel te maken en te vieren met jullie naaste omgeving. Nodig familie en vrienden uit om een liefdevolle toekomst samen in te luiden!

 

Besef wel dat er nog een hoop geregeld moet worden om jullie perfecte dag ook daadwerkelijk perfect te maken. Hapjes, drankjes, lunch en diner moeten worden geregeld, een fotograaf ingehuurd, een gastenlijst gemaakt en een plek uitgezocht. Gelukkig zijn er vele schitterende trouwlocaties in Nijmegen om uit te kiezen. Van klassiek tot modern en van geordend tot industrieel. Stedelijk, landelijk, you name it! De zaal, tuin of het plein dat jij uitkiest zal een diepere betekenis voor jullie gaan krijgen en moet daarom perfect zijn. Trouw zweren aan elkaar doe je niet op zomaar de eerste de beste plek!

 

Kortom, wees kritisch en neem zeker de volgende eigenschappen per trouwlocatie mee. Uiteindelijk wordt de longlist een shortlist en komen jullie uit op de meest grandioze plaats voor een bruiloft die jullie je maar kunnen wensen.

Plaatje

Van binnen én buiten moet jullie ideale locatie er in één woord geweldig uitzien. Misschien is er weinig opsmuk meer nodig. Dat zou natuurlijk ideaal zijn, een locatie vinden die jullie hart direct veroverd en alleen nog maar hoeft te worden gevuld met familie, vrienden en vreugde! Echter, mochten jullie een bepaald thema in gedachten hebben, dan hoort dat altijd bespreekbaar te zijn. Wellicht hebben jullie geluk en helpen de verhuurders daar graag een handje bij. En anders staan de mensen die jullie het meest dierbaar zijn jullie natuurlijk wel bij. Doe er alles aan om er jullie unieke feest van te maken en zorg dat de gekozen trouwlocatie jullie bij de strot grijpt! Niet te letterlijk, natuurlijk…

Uitnodigingen

Stel deze met zorg samen. Zeker wanneer jullie nogal een lijst aan vrienden, kennissen en familieleden hebben, zullen jullie keuzes moeten maken. Alleen de mensen die echt onmisbaar zijn mogen uiteraard op jullie bruiloft komen. Met eventuele aanhang en kinderen, houd ook daar rekening mee. Bedenk bij het samenstellen van de gastenlijst bovendien dat het maximale aantal mensen op jullie locatie wellicht beperkt is. Kies dus geen plek uit die te groot dan wel te klein is.

Voed de Liefde

En je gasten! Naast een zeer persoonlijke bruidstaart zou een banket ook behoorlijk op zijn plaats zijn. Afhankelijk van het tijdstip, komt er misschien ook wel een diner aan vast te zitten. Met wat je ook serveert is het belangrijk dat je dit afstemt op je gasten. Sommigen van hen mogen of lusten bepaalde ingrediënten immers niet. Dat zou betekenen dat ze op een houtje moeten bijten! Natuurlijk laat je dit niet gebeuren. Iedereen moet immers genieten van jullie heuglijke dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *