Eenvoudige tips om je badkamer een stukje leuker te maken

Raak je een beetje uitgekeken op je badkamer en ben je benieuwd wat je kunt doen om je badkamer weer een stukje leuker te maken? Soms kijk je met een paar kleine aanpassingen al heel anders tegen je badkamer aan. In dit artikel geef ik je graag een aantal eenvoudige en praktische tips. Lees gauw verder!

Bron: https://www.q1sanitair.nl/nl/

Pas een nieuwe accentkleur toe

Voor veel mensen die uitgekeken zijn op hun badkamer, geldt dat de badkamer zelf op zich nog prima in orde is. Het is dan natuurlijk zonde om een compleet nieuwe badkamer te laten plaatsen. Vaak kan het al een stuk helpen om een nieuwe accentkleur toe te passen. Je kunt daarbij denken aan accessoires en handdoeken e.d. in bijvoorbeeld de kleur okergeel, grijs, zwart of wit. Zo heb je voor een paar tientjes weer een frisse badkamer!

Sfeerverlichting

Verlichting is erg bepalend voor hoe je tegen je badkamer (en elke andere ruimte) aankijkt. Veel mensen onderschatten dit. Als je het gevoel hebt dat je bent uitgekeken op je badkamer, kan het daarom helpen om andere verlichting te plaatsen. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan sfeerverlichting. Sfeerverlichting kan bijvoorbeeld worden geplaatst rondom de badkamerspiegel, rondom het bad of de douche of onder de wasbak. Ga in gesprek met een specialist om te kijken wat een geschikte oplossing is voor jouw badkamer.

Een nieuwe badkamer laten plaatsen

Heb je het idee dat je huidige badkamer echt niet meer te redden is? Dan kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om een nieuwe badkamer te laten plaatsen. Het grote voordeel van het laten plaatsen van een nieuwe badkamer ten opzichte van het laten renoveren is dat je de badkamer volledig naar je eigen wensen kunt samenstellen. Als je kiest voor renovatie, moeten er na verloop van tijd bovendien andere onderdelen worden vervangen, terwijl je er met een nieuwe badkamer gelijk jaren mee vooruit kunt!

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor je badkamer? Alles voor in je huidige of nieuwe badkamer vind je op deze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *