Houttinten in huis

Sfeer in huis is belangrijk om een goede vibe in huis te creëren. Een goede sfeer in huis krijg je door een mooi geheel te maken met meubels en decoratie. Daarom zie je vaak dat huizen waar de meubels in de loop der jaren zijn verzameld zijn veel minder sfeer hebben dan huizen waar de meubels kortgeleden allemaal tegelijk zijn aangeschaft. Als de meubels goed bij elkaar passen en allemaal dezelfde stijl hebben maakt dit een eenheid.

Hout brengt sfeer

Naast de meubels en decoratie zijn kleuren in huis ook erg belangrijk voor de sfeer in huis. Je kan ervoor kiezen om kleuren handmatig aan te brengen doormiddel van verf maar je kunt er ook voor zorgen dat natuurlijke houtkleuren terugkomen in jouw huis. De meeste wat oudere huizen zijn over het algemeen gebouwd toen er nog veel gebruik werd gemaakt van hout bij de bouw van huizen en gebouwen. Hout heeft een mooie rustieke en vooral natuurlijke kleur die een warme sfeer in je huis creëert.

Douglas palen tonen karakter

Meestal zijn de houten balken en palen weggewerkt zodat ze uit het zicht zijn maar deze zijn eenvoudig terug naar voren te halen door afwerkingsschotten te verwijderen. Vaak komen prachtige douglas balken naar voren tijdens een zoektocht naar de authentieke houten balken. De douglas palen hebben een warme bruingele kleur en hebben meestal geen extra bewerking nodig. In plafonds en muren staan deze balken over het algemeen heel erg mooi en dit straalt klasse en authenticiteit uit in de woon- of werkkamer.

Gratis stockfoto met architectuur, balk, bar

Bron: houtdirect.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *